Advertisement

Aardbeving Nieuw-Zeeland / Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zeeland: nu schok ... / Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen.

Aardbeving Nieuw-Zeeland / Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zeeland: nu schok ... / Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen.. Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. Volgens de politie zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn meerdere. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland. De aarde beefde rond 13 uur lokale.

De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland.

Dam van puin doorgebroken na aardbeving Nieuw-Zeeland ...
Dam van puin doorgebroken na aardbeving Nieuw-Zeeland ... from www.nporadio1.nl
Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. De schokken waren in grote delen van het land te voelen. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. In 2011 werd christchurch zwaar getroffen met 185 doden tot gevolg. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… De aarde beefde rond 13 uur lokale. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch.

Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg.

Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Een beving van 7,8 zorgde op het zuidereiland voor. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. Volgens de politie zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn meerdere. Het epicentrum van de aardbeving lag in zee, 90 kilometer ten noorden. De aarde beefde rond 13 uur lokale. Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington.

Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. In 2011 werd christchurch zwaar getroffen met 185 doden tot gevolg. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch.

Het zuidereiland van Nieuw-Zeeland | Adijos
Het zuidereiland van Nieuw-Zeeland | Adijos from adijos.nl
Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. De schokken waren in grote delen van het land te voelen. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. Een beving van 7,8 zorgde op het.

Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden.

Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. In 2011 werd christchurch zwaar getroffen met 185 doden tot gevolg. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. De aarde beefde rond 13 uur lokale. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. Het epicentrum van de aardbeving lag in zee, 90 kilometer ten noorden. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen…

De schokken waren in grote delen van het land te voelen. In 2011 werd christchurch zwaar getroffen met 185 doden tot gevolg. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter.

Dam gebroken in Nieuw-Zeeland door flinke naschokken | NU ...
Dam gebroken in Nieuw-Zeeland door flinke naschokken | NU ... from media.nu.nl
De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. In 2011 werd christchurch zwaar getroffen met 185 doden tot gevolg. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd.

De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington.

Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland. De aarde beefde rond 13 uur lokale. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. De nederlandse dorien knuiman, die in christchurch woont, schoot direct wakker toen het huis begon te schudden. De schokken waren in grote delen van het land te voelen. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd.

Post a Comment

0 Comments